lunes, 5 de diciembre de 2011

Tamariu-Roques Planes

Diumenge 04-12-2011
Tamariu-Llafranc-Calella de Palafrugell.
Temps 03:55 h. anada i tornada
Sortim aviat de Tamariu amb una mar molt planera i sense gota d'aire. Agafem direcció Sud i el primer que trovem és Cala Pedrosa on veiem fumejar la xemeneia de la casa, preguntem als propietaris si fan esmorçars i ens comenten que només ho fan a l'estiu.
Es una cala que te una impresionant roca a la dreta segons venim de Tamariu anomenada El Castellet.Continunem la ruta molt arranats a la costa. pasem diferents freus, Cala Gens i ens dirigim per pasar el Cap de Sant Sebastià. Un cop l'hem pasat ja avistem Llafranc i anem fins la platja tranquila. A la mateixa platja a la esquerra hi ha un seguit d'illots molt interesants que desdel caiac agafa una perspectiva molt bona.
A continuació ens dirigim cap a Calella de Palafrugell, busquem una platja i decidim desembarcar per poder mejar alguna cosa i fer un descans. Tot seguit veurem una cala que potser hagués sigut mes apropiada per esmorçar donat que era molt mes genuina aquesta cala és El Golfet.Ara arriva una zona molt interessant d'illots,esculls, freus i coves, entre les que destaca una roca foradada que es diu La Banyera de la Russa. A mi em va agradar tant que que decidim tornar a pasar un parell de cops més. Després d'aquesta cova hi ha un racó Cala Massoni, amb una de les moltes cosntruccions a rran d'aigua que es fan servir com embarcaderos amb un encant especial. Estem arrivant al final del que ens haviem proposat Roques planes però la mar estava tant bé que varem decidir tirar fins a cala Estreta on en Xavi inclús es va atrevir a bañar-se.



La tornada la verem fer en linea recta fins al Cap de Sant Sebastiá i després a Tamariu

No hay comentarios: